The Matrix Awakens - Ένα εντυπωσιακό tech-demo που μας φέρνει τα γραφικά του μέλλοντος στο σήμερα

tech demo playstation 5 xbox series matrix

Μπορεί το Matrix βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της νέας ταινίας, όμως βρήκε και έναν τρόπο να τραβήξει και το ενδιαφέρον των φίλων της τεχνολογίας. Η Epic Games συνεργάστηκε με την Warner Bros και ετοίμασαν ένα tech demo για να αναδείξουν τις ικανότητες της ισχυρής μηχανής γραφικών Unreal Engine 5.

Το The Matrix Awakens έχει στόχο να εντυπωσιάσει τον παίκτη και το καταφέρνει και με το παραπάνω. Μετά από μία εντυπωσιακή εισαγωγή ο παίκτης τοποθετείται μέσα σε μία πόλη, με εντυπωσιακή πυκνότητα και φωτορεαλιστικά γραφικά. Εκατοντάδες αυτοκίνητα και πεζοί συνυπάρχουν ταυτόχρονα στην οθόνη, κάνοντας κινήσεις που θα συνέβαιναν και στην πραγματικότητα. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί μέσα στην πόλη, ακόμη και με αυτοκίνητο, ώστε να την εξερευνήσει αλλά και να θαυμάσει αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να παίξει με τα εφέ και τα φίλτρα, ώστε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την Unreal Engine 5 και το πως αυτή διαχειρίζεται διάφορες πτυχές ενός ψηφιακού κόσμου.

Για να δείτε το Neo και την Trinity, αρκεί να είστε κάτοχος μίας κονσόλας νέας γενιάς, όπως το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Έπειτα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το The Matrix Awakens, να δείτε το σημείο που έχει προχωρήσει η τεχνολογία και ταυτόχρονα να χαθείτε στον κόσμο του Matrix.

Λειτουργικό σύστημα: PS5, Xbox Series X|S
Κατασκευαστής: Epic Games
Πηγή: Unrealengine.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram