Οι 4 καλύτερες πλατφόρμες για online delivery φαγητού και όχι μόνο

delivery app σύγκριση


Οι online πλατφόρμες delivery έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και τις εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερος κόσμος. Αυτήν τη στιγμή κυριαρχούν 4 διαφορετικές πλατφόρμες online delivery στην Ελλάδα, κάθε μία με τα δικά της προτερήματα και ιδιαιτερότητες. Όλες είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας τους, αλλά διαθέτουν και εξειδικευμένες δικές τους εφαρμογές σε Android ή iOS, για να παραγγείλουμε όπου και αν βρισκόμαστε

Ας δούμε τις καλύτερες online delivery πλατφόρμες για φαγητό και όχι μόνο:

 Ο βασιλιάς του online delivery με τρομερή ποικιλία σε καταστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αρκετοί προτιμούν το Efood για προσφορές τύπου τυχερή πεινάτα, όπου προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε παραγγελίες. Συχνά υπάρχουν και 1+1 προσφορές!

 Αν κάποιος ψάχνει για πιο premium γεύσεις το Wolt είναι η επιλογή του. Το Wolt έχει μεγάλη ποικιλία σε καταστήματα, τα οποία μπορεί να μην προσφέρουν από μόνα τους υπηρεσία Delivery. Η εφαρμογή του Wolt είναι καλοφτιαγμένη και μας ενημερώνει συνεχώς για την κατάσταση της παραγγελίας μας.

 Αν θες να παραγγέλνεις και να κερδίζεις GB το BOX πρέπει να είναι η επιλογή σου. Πριν λίγο καιρό η υπηρεσία της Cosmote απορρόφησε και το Skroutz Food και πλέον είναι ένας ισχυρός παίκτης στον χώρο του online delivery. Εκτός από GB, το σύστημα με τους πόντους μας χαρίζει έκπτωση σε κάθε παραγγελία μας.

Αν βρίσκεσαι στην επαρχία, τότε το Fagi.gr είναι η δική σου επιλογή. Με υποστήριξη στην Καβάλα, τη Λάρισα, τη Ξάνθη, Κομοτηνή, Σάμο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Αλεξανδρούπολη και Μυτιλήνη, το Fagi.gr είναι η λύση στο online delivery για κατοίκους και φοιτητές της επαρχίας.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram