Pocket - Ένα κουμπί «save» για όλο το διαδίκτυο, ώστε να μη χάνεις τίποτα

αποθήκευση άρθρων για διάβασμα από παντού

Πόσες φορές βλέπουμε κάτι ενδιαφέρον στο διαδίκτυο αλλά δεν έχουμε χρόνο να το διαβάσουμε εκείνη τη στιγμή; Ένα άρθρο, μία συνέντευξη, ένα βίντεο ή μία εικόνα; Σίγουρα αρκετές και τις περισσότερες δεν επιστρέφουμε ποτέ πίσω στο ίδιο άρθρο. Αυτό είναι το βασικό σκεπτικό πίσω από το Pocket, μία έξυπνη δωρεάν υπηρεσία που πλέον ανήκει στη Mozilla, τον οργανισμό πίσω από τον Firefox και Thunderbird.

Ο τρόπος που λειτουργεί το Pocket είναι αρκετά απλός, αφού αποθηκεύουμε στην ψηφιακή μας «τσέπη» άρθρα και ότι άλλο μπορεί να μας ενδιαφέρει στο άμεσο μέλλον. Έπειτα, όποτε βρούμε χρόνο ανοίγουμε το Pocket, και μέσα στο καθαρό περιβάλλον του διαβάζουμε το άρθρο που μας ενδιέφερε, από όποιο μέσο και αν προέρχεται. Το Pocket μπορεί να φιλοξενήσει αμέτρητα άρθρα και από οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιθυμούμε.

Μετά την εξαγορά του από τη Mozilla, το Pocket έρχεται ενσωματωμένο στις νέες εκδόσεις Firefox. Για να το χρησιμοποιήσει ένας χρήστης Chrome θα χρειαστεί να εγκαταστήσει το σχετικό Chrome extension. Αντίστοιχα, οι χρήστες smartphone μπορούν να εγκαταστήσουν τη δωρεάν εφαρμογή στην Android ή iOS συσκευή τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας δωρεάν λογαριασμός στο Pocket και μία σύνδεση στο διαδίκτυο.

Έκδοση: 8.11.1.0
Μέγεθος: 17 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, macOS, Web browser
Κατασκευαστής: Mozilla
Πηγή: getpocket.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal