Upnote - Μία μινιμαλιστική δωρεάν πλατφόρμα σημειώσεων με συγχρονισμό σε smartphone και υπολογιστές

Εφαρμογή για σημειώσεις συγχρονισμός υπολογιστή smartphone

Το UpNote είναι το τελευταίο εύρημα μας στον χαμό που γίνεται στο χώρο των εφαρμογών που αφορά τις σημειώσεις και πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση.
 
Πρόκειται για μία δωρεάν μινιμαλιστική πλατφόρμα σημειώσεων, η οποία προσφέρει ένα καθαρό γραφικό περιβάλλον και μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με αυτό που έχει πραγματικά σημασία, δηλαδή το περιεχόμενο. Το Upnote προσφέρει διάφορα εργαλεία για να οργανώσουμε καλύτερα τις σημειώσεις μας, όπως τετράδια, δυνατότητα να καρφιτσώνουμε σημειώσεις και tag. Παράλληλα, όσον αφορά τις σημειώσεις και το περιεχόμενό του υπάρχει ένας πλούσιος editor που μας επιτρέπει να φτιάξουμε τη σημείωση όπως ακριβώς την σκεφτόμαστε, προσθέτοντας φωτογραφίες, χρώματα, συνδέσμους κ.α..

Βέβαια, όπως συμβαίνει με τις αντίστοιχες πλατφόρμες, τίποτα δεν έχει νόημα αν οι σημειώσεις μας δεν μεταφέρονται σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε. Το UpNote συγχρονίζει τις σημειώσεις μας σε όλους τους client του, δηλαδή σε υπολογιστές (Windows, Mac, Linux), αλλά και smartphone (Android, iOS). Μάλιστα, οι σημειώσεις είναι προσβάσιμες ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και η δυνατότητα για δημιουργία νέας.

Η επί πληρωμή έκδοση του UpNote μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες από 50 σημειώσεις, όμως το όριο είναι αρκετά λογικό για τον μέσο χρήστη.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Web Browser
Κατασκευαστής: Thomas Dao
Πηγή: getupnote.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram