CapCut - Δωρεάν επεξεργασία βίντεο στο κινητό

Δωρεάν video editing σε κινητά τηλέφωνα


Το CapCut είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μας βοηθάει να δημιουργήσουμε τα δικά μας βίντεο από το κινητό. 
Είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για Android και iOS συσκευές μέσω του οποίας μπορούμε να κόψουμε τα βίντεο στα σημεία που θέλουμε, να αλλάξουμε την ταχύτητα κατά το δοκούν και όλα αυτά με εύκολο και κατανοητό τρόπο σε ένα ωραίο περιβάλλον εργασίας.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φίλτρα υψηλής αισθητικής και τα εκπληκτικά εφέ ομορφιάς που θα σου ανοίξουν την όρεξη ν' ασχοληθείς ακόμα περισσότερο. 
Βίντεο χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν νοείται , και γι΄ αυτό το λόγο το CapCut διαθέτει μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη με αποκλειστικά τραγούδια, χωρίς να έχουμε προβλήματα με πνευματικά δικαιώματα όταν θελήσουμε να δημοσιεύσουμε τα έργα μας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα (stickers) για να «ντύσουμε» τα βίντεό μας αλλά και γραμματοσειρές για ενσωμάτωση κειμένων με χαρακτήρα!

Η ποιότητα της εφαρμογής φαίνεται από τον αριθμό των Downloads που βλέπουμε στο Google Play Store, αφού αυτά ξεπερνούν τα 100.000.000 (!) με την κριτική των χρηστών να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4,5 αστεριών! 

Έκδοση: 5.5.1
Μέγεθος: 89 MB (android), 162.6 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+, iOS 11+
Κατασκευαστής: Bytedance Pte. Ltd.
Πηγή: https://www.capcut.net/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram