Rapala Fishing - Το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι ψαρέματος για smartphone

δωρεάν παιχνίδι ψαρέματος Android, iOS

Μπορεί σε αρκετούς να φανεί παράξενο, όμως μία μεγάλη μερίδα των κατόχων smartphone αγαπάει τα παιχνίδια ψαρέματος. Το Rapala Fishing είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ψαρέματος και παρότι δωρεάν διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο για τους επίδοξους ψαράδες.

Το Rapala Fishing διαθέτει 24 διαφορετικές τοποθεσίες για ψάρεμα. Ο παίκτης διαλέγει τον εξοπλισμό του και είναι έτοιμος για να κυνηγήσει τα ψάρια της επιλογής του. Φυσικά, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά ώστε να είναι κατάλληλος για το αντίστοιχο ψάρι. Το ίδιο εννοείται πως ισχύει και για το δόλωμα που θα χρησιμοποιηθεί.

Ανεβαίνοντας επίπεδο ο παίκτης λαμβάνει νέο εξοπλισμό αλλά αναβαθμίζει και τον ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορέσει να στοχεύσει σε ακόμη καλύτερες «ψαριές». Το gameplay του Rapala Fishing είναι από τα καλύτερα του είδους, μεταφέροντας στον παίκτη ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας του ψαρέματος. Τα πολλά 3D μοντέλα ψαριών σε συνδυασμό με τα διαφορετικά περιβάλλοντα συμπληρώνουν το πλούσιο πακέτο.

Το Rapala Fishing προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store και App Store, για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4), iOS
Κατασκευαστής: Unlimited 3D fishing
Πηγή: Android, iOS
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram