Google One - Η δωρεάν εφαρμογή που θα σώσει τα αρχεία και τις επαφές σου στο κινητό

Google One: Αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και επαφών για το κινητό σου
Σχεδόν σε όλα τα κινητά, υπάρχει προεγκατεστημένη η δωρεάν εφαρμογή Google One, από τον ομώνυμο κολοσσό του διαδικτύου (Google), με την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητές της ώστε να είσαι ασφαλής με τα αρχεία και τις επαφές σου. 

Με τη δωρεάν εφαρμογή Google One μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας για το τηλέφωνό σου και να διαχειριστείς τον αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive, το Gmail, και τις Google Photos, από ένα σημείο.

Το Google One σου επιτρέπει να δημιουργείς αντίγραφα ασφαλείας για τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις επαφές, τις εφαρμογές, τα μηνύματα (SMS, MMS), Ιστορικό κλήσεων, Ταπετσαρία, κωδικοί πρόσβασης WiFi κ.α. Αν χάσεις το τηλέφωνό σου ή αποκτήσεις ένα καινούργιο, όλο το περιεχόμενο για το οποίο δημιούργησες αντίγραφα ασφαλείας θα είναι ασφαλές και προστατευμένο στο προσωπικό σου cloud, το οποίο διαθέτει 15 GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης. 

Επιπλέον, μπορείς να αποδεσμεύσεις αχρείαστο χώρο στο Cloud, για να έχεις μόνο αυτά που χρειάζεσαι. Ο διαχειριστής αποθηκευτικού χώρου του Google One εντοπίζει γρήγορα τα μεγάλα και ανεπιθύμητα αρχεία. Μπορείς να τα καταργήσεις εύκολα, για να δημιουργήσεις χώρο για τα πράγματα που θέλεις να αποθηκεύσεις. 

Το Google One, είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές και αν δεν το έχεις ήδη στη συσκευή σου, υπάρχουν τα αντίστοιχα download links για να το κατεβάσεις. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal