Resurrection Garage The Game - Το Νο1 Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων σε Android και iOS

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων


Το παιχνίδι λέγεται Resurrection Garage The Game. είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές, είναι δωρεάν, ελληνικό και ένα έχω να σου πω. Τα ΣΠΑΕΙ. 

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια του Φάνη Κουρτικάκη της Green Blue Interactive, δημιουργού του πασίγνωστου πλέον 7 Λέξεις, και σε συνεργασία με το ομώνυμο ελληνικό κανάλι στο Youtube (Resurrection Garage), δημιούργησε αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων στο οποίο αγοράζεις αυτοκίνητα, τα βελτιώνεις και τρέχεις με αντιπάλους, μεμονωμένα ή σε πρωταθλήματα. 

Το παιχνίδι έχει το δικό του νόμισμα (rgc) και μπορείς να αυξήσεις τα χρήματα παίζοντας αγώνες ή βλέπονταν διαφημίσεις. Οπότε, με τα χρήματα αυτά γίνονται όλα ώστε να έχεις πρόσβαση σε βελτιώσεις των μηχανικών μερών του οχήματος και να αγοράσεις πιο δυνατά αυτοκίνητα. 

Όπως ενημερωνόμαστε, το παιχνίδι μελλοντικά θα φέρει νέες αναβαθμίσεις όπως είναι το Story Mode και άλλα πολλά που θα βελτιώνουν την εμπειρία του gamer. Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι τώρα το έχουν κατεβάσει πάνω από 10.000 άτομα και η κριτική στο Google Play Store είναι σε υψηλά επίπεδα με 4.8/5 αστέρια! 

Έκδοση: 1.06
Μέγεθος:55 MB (Android), 87.9 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω, iOS 8.3 και άνω
Κατασκευαστής: Green Blue Interactive (Φάνης Κουρτικάκης)
Πηγή: http://www.greenblueinteractive.com/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram