Backup τις φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή μέσω WeTransfer

backup φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή

Η αναγνώστρια του site μας, Ηλιάνα, δημιούργησε έναν οπτικό οδηγό για το πως να πάρουμε backup τις φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή. Ομολογώ ότι πρόκειται για έναν ανορθόδοξο τρόπο, αφού πλέον υπάρχουν υπηρεσίες όπως το Nearby Share της Google όπου μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία ασύρματα και αρκετά γρήγορα, αλλά αυτή η εναλλακτική να πάρουμε backup τις φωτογραφίες μας, έχει τη δική της χάρη, και μπορεί να βολεύει κάποιους που θέλουν να μεταφέρουν τα αρχεία τους χωρίς να βρίσκονται οι συσκευές τους στο ίδιο WiFi δίκτυο. 

Αυτή η μέθοδος λοιπόν, είναι μέσω του γνωστού σε όλους μας WeTransfer, που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο, και μέσα από απλά βήματα, μπορούμε να ανεβάσουμε εκεί όλες τις φωτογραφίες μας και στη συνέχεια να τις κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας. Φυσικά, καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε τα δεδομένα του κινητού διότι θα ξοδέψουμε τα μεγαμπάιτ μας σε χρόνο ρεκόρ. 

Δες το βίντεο με τις οδηγίες: 



σ.σ: Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις μόνο την WeTransfer για την μεταφορά των αρχείων, αφού υπάρχουν αντίστοιχες υπηρεσίες που κάνουν την ίδια δουλειά με μεγαλύτερη -δωρεάν- προσφορά χώρου, όπως είναι το SendGB.
Thank me later! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal