Πως να κατεβάζεις ταινίες από το Netflix

Κατέβασμα ταινιών από το Netflix

Σίγουρα, είμαστε πολλοί αυτοί που έχουμε ενεργή συνδρομή στο Netflix και απολαμβάνουμε το περιεχόμενο της δημοφιλέστερης πλατφόρμας θέασης ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ. Πολλοί επίσης είναι οι χρήστες που βλέπουν Netflix απευθείας από τον Browser τους χωρίς να κατεβάσουν τις δωρεάν και ποιοτικές εφαρμογές της πλατφόρμας, με αποτέλεσμα να χάνουν αρκετά από τα οφέλη που προσφέρουν οι εφαρμογές του Netflix. Μία από αυτές, και η καλύτερη, είναι το κατέβασμα των ταινιών στον υπολογιστή μας (ή στο Smartphone μας), για να μπορέσουμε να τις απολαύσουμε όποτε θέλουμε και χωρίς την ανάγκη να είμαστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ. 

Νομίζω, πως λίγοι είναι αυτοί που δε γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της επιλογής αλλά γιαυτό υπάρχουμε εμείς, για να απευθυνόμαστε σε όλους τους χρήστες, αρχάριους και μη. 

Πως κατεβάζω μια ταινία από το Netflix

Αφού κατεβάσαμε την εφαρμογή στον υπολογιστή μας, κάνουμε login με τα στοιχεία μας και πηγαίνουμε στην ταινία που θέλουμε να κατεβάσουμε. Εκεί, στον τίτλο της ταινίας με την περίληψη  και κάτω δεξιά, θα δούμε το σύμβολο του Download με το βελάκι προς τα κάτω που γράφει «λήψη»

Κατέβασμα ταινιών από Netflix


Αφού πατήσουμε το «Λήψη», η ταινία θα αρχίσει να κατεβαίνει στον υπολογιστή μας. Όταν τελειώσει η λήψη της ταινίας, μεταφέρεται αυτόματα στην περιοχή «Οι λήψεις μου», η οποία βρίσκεται πάνω αριστερά στις τρεις οριζόντιες γραμμούλες των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

δωρεάν ταινίες Netflix

 
Σε αυτή την περιοχή, θα βρίσκονται όλες οι ταινίες που θέλουμε να κατεβάσουμε από εδώ και πέρα και να τις απολαύσουμε offline σε μεταγενέστερο χρόνο. Εύκολο ε; 

σ.σ: Η παραπάνω οδηγία αναφέρεται στην εφαρμογή Netflix για Windows υπολογιστές. Παρόμοια διαδικασία είναι και για τις υπόλοιπες εκδόσεις των εφαρμογών για φορητές συσκευές ή smart τηλεοράσεις. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal