Gemini - Η Τεχνητή Νοημοσύνη της Google είναι εδώ εντελώς δωρεάν

Gemini - Η Τεχνητή Νοημοσύνη της Google είναι εδώ εντελώς δωρεάν


Το Gemini (πρώην Bard), είναι ένα δωρεάν μεγάλο γλωσσικό μοντέλο μηχανικής μάθησης κατασκευασμένο από την Google. Είναι εκπαιδευμένο σε ένα τεράστιο σύνολο δεδομένων κειμένου και κώδικα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ξεχωρίσεις αν οι απαντήσεις που δίνει είναι ανθρώπινες ή προέρχονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Είναι το αντίπαλο δέος του ChatGPT, και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού των μεγάλων γλωσσικών μοντέλων και της τεχνητής νοημοσύνης. 

Διαθέτει κανονικά την ελληνική γλώσσα και μπορούμε να του μιλάμε και να μας απαντάει στα Ελληνικά. 

Μπορεί επίσης να μεταφράσει γλώσσες, να γράψει διαφορετικά είδη δημιουργικού περιεχομένου και να απαντήσει σε ερωτήσεις που βασίζονται σε θέματα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, σε αντίθεση με τη δωρεάν έκδοση του ChatGPT. 

Το Gemini ήδη είναι πολύ καλύτερο από τον προκάτοχό του, και έχει μάθει να εκτελεί πολλά είδη εργασιών, συμπεριλαμβανομένων απαντήσεων σε  ερωτήσεις με έναν ολοκληρωμένο τρόπο, ακόμα και αν είναι προκλητικές ή παράξενες.
Μπορεί να απαντάει σε διαφορετικές δημιουργικές μορφές κειμένου, όπως ποιήματα, κώδικα, σενάρια, μουσικά κομμάτια, email, επιστολές κ.λπ. Επίσης, μπορείς να εκφωνήσεις τις ερωτήσεις πατώντας το αντίστοιχο κουμπί του μικροφώνου που υπάρχει στη μπάρα που γράφεις το κείμενο. 

Το Gemini είναι εντελώς δωρεάν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με τον λογαριασμό σου που έχεις στην Google, ακολουθώντας το σύνδεσμο: Gemini (το μεγάλο γλωσσικό μοντέλο της Google)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal