1Url Shortener - Διότι όσο πιο μικρό τόσο πιο ωραίο

1url shortener - Δημιούργησε μικρά url links για να αρέσεις
Το 1URL Shortener είναι μια δωρεάν web ελληνική εφαρμογή, με την οποία μπορείς να μικρύνεις τις διευθύνσεις URL και να τις μετατρέπεις σε σύντομους και πιο ευδιάκριτους συνδέσμους (links). Προτιμάται η χρησιμοποίησή του σε περιπτώσεις που το αυθεντικό URL είναι πολύ μεγάλο και «χαλάει» το κείμενο με το οποίο συνοδεύεται αλλά και να βλέπουμε στατιστικά στοιχεία, όπως πόσοι πάτησαν το link, με τι browser, από ποια τοποθεσία κτλ. 

Δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού για να φτιάξεις ένα σύντομο URL (short url), αλλά αν θες να βλέπεις στατιστικά στοιχεία και να κρατάς ιστορικό των short url που φτιάχνεις, πρέπει να μπεις στον «κόπο» και να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό στην υπηρεσία. 

Το σύντομο URL δημιουργείται αυτόματα αλλά μπορείς να επηρεάσεις την κατάληξή του, αφού υπάρχει η επιλογή να επέμβουμε με το ενσωματωμένο εργαλείο «Customize» και να γράψουμε ότι θέλουμε στην κατάληξη (αρκεί να είναι διαθέσιμη), του τύπου: https://1url.gr/εδώ_είναι_η_κατάληξη

• Πήγαινε στην υπηρεσία ► 1URL Shortener

σ.σ: Αν και είναι νέα υπηρεσία απ' ότι βλέπουμε, θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον να τους διορθώσει το συντακτικό στα κείμενά τους. Μπαίνοντας στην εφαρμογή, το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι: 

«Το 1url.gr είναι ένα δωρεάν εργαλείο για να συντομεύετε τις διευθύνσεις URL και να δημιουργείτε σύντομους συνδέσμους. Ο συντομευτής URL επιτρέπει τη δημιουργία ενός συντομευμένου συνδέσμου που διευκολύνει την κοινή χρήση.»

Να έχετε ένα συντομευμένο απόγευμα! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal