Godeal24 - Εξωπραγματικές Προσφορές σε Office και Windows

Godeal24 - Εξωπραγματικές Προσφορές σε Office και Windows
Αν ψάχνεις στο διαδίκτυο για τις καλύτερες προσφορές του Microsoft Office,  μπορεί να δυσκολευτείς αρκετά. Εδώ είμαι όμως εγώ, να σου παραθέσω τα καλύτερα, τα πιο φθηνά και αξιόπιστα λογισμικά  Ας δούμε λοιπόν την προσφορά της Godeal24 για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Αν ενδιαφέρεσαι για το Microsoft Office 2021 Pro, σίγουρα θα είδες ότι στην επίσημη σελίδα της Microsoft πουλιέται στην απλησίαστη τιμή των 440€ περίπου. Θα εκπλαγείς όταν δεις την προσφορά της Godeal24 για το Microsoft Office 2021 Pro Plus στην τιμή των 25,25€, που σημαίνει ότι θα εξοικονομήσεις πάνω από 90% σε σχέση με τον επίσημο τιμοκατάλογο.
 
Το κλειδί είναι 100% γνήσιο και επιπλέον, θα είσαι καλυμμένος με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

Αν τώρα είσαι κάτοχος ενός Mac υπολογιστή, με μόλις 49,25€, μπορείς να αποκτήσεις μια γνήσια άδεια χρήσης του Office 2021 Home and Business για Mac. 

Ίσως θέλεις να πάμε σε πιο χαμηλές τιμές, εφόσον επιθυμείς μια παλιότερη έκδοση. Το Microsoft Office 2019 Pro Plus κοστίζει 22,25€ αντί για 179,99€, οπότε εξοικονομείς πάνω από 80%.

Πάμε τώρα να δούμε όλες τι προσφορές από την Godeal24

Microsoft Office  (Χωρίς κουπόνι

Windows  (Χωρίς κουπόνι)


Πακέτα προσφορών σε Windows μαζί με Office (με το κουπόνι: SGO62)


Μαζικές πολλαπλές άδειες για Windows και Office (χωρίς κουπόνι)


Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές




Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal