TRASHMORFERS - Δύο Ελληνίδες έφτιαξαν αυτό το Shooting Game και ζητούν τη στήριξή μας

TRASHMORFERS - παιχνίδι φτιαγμένο από δύο ελληνίδες

Όταν βλέπουμε ελληνικές προσπάθειες να δημιουργούν στον χώρο της τεχνολογίας και δη στην απαιτητική και σχεδόν ανύπαρκτη -για Ελλάδα- Gaming βιομηχανία, το παίρνουμε προσωπικά και θέλουμε να τις αναδείξουμε στον βαθμό που μας επιτρέπεται! Έτσι λοιπόν, δύο Ελληνίδες, η Βίβιαν και η Μαρία, έφτιαξαν ένα Video Game (Trashmorfers), όπου καλούν όλους εμάς να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, όχι γιατί είναι μόνο ελληνική, αλλά γιατί αξίζει και είναι και πολλά υποσχόμενη! 

Βέβαια, εμείς δεν είμαστε Gaming Site, και το κοινό μας δεν είναι αμιγώς Gamers, ώστε να δώσουμε την ώθηση που πρέπει σε μια τέτοια προσπάθεια. Καλό είναι όμως, οι Έλληνες που έχουν αυτή τη δύναμη (Unboxholics κτλ), να αφήσουν για λίγο την χρηματοκεντρική νοοτροπία, και να δώσουν την πρέπουσα σημασία σε τέτοιες ελληνικές δημιουργίες. 

Πάμε να δούμε πώς περιγράφουν οι ίδιες την ιδέα του παιχνιδιού, τα σχέδια για το μέλλον και πώς μπορείς να αποκτήσεις το videogame. 

Έχει κανείς σας ξυπνήσει από εφιάλτη ότι τα σκουπίδια που δεν ανακυκλώσατε ή βαρεθήκατε να ανακυκλώσετε, σας επιτίθονται; Κάπως έτσι, ξυπνώντας μες τη νύχτα, ξεκίνησε για εμάς η ιδέα ενός Game για PC, το TRASHMORFERS.
Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μας, καθώς οι ίδιες εμείς, η Βίβιαν και η Μαρία, μας άρεσαν τα shooting games, σκεφτήκαμε με αφορμή τον εφιάλτη να συνδυάσουμε την οικολογική αφύπνιση με το είδος των shooting games. 

Πολλές φορές, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε είτε το θαυμασμό είτε την αμφιβολία ανθρώπων σχετικά με το γεγονός ότι είμαστε δυο κοπέλες. Δύο κορίτσια στην παραγωγή ενός Game; Ε ναι ρε παιδιά! Τόσο περίεργο είναι; Αφιερώσαμε λοιπόν πέντε χρόνια (τον ελεύθερο χρόνο μας) για την υλοποίηση ενός 1st/3rd person shooting game, στο οποίο τα μη ανακυκλωμένα υλικά πήραν τερατώδη μορφή και έγιναν κυρίαρχοι στη μολυσμένη μας Γη. Ο PVC από πλαστικά και ο WEEE από ηλεκτρονικά απόβλητα. 



Όπως οι περισσότεροι αντιλαμβάνεστε, η δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού από το μηδέν, με μόνο δύο άτομα, που έπρεπε να εργάζονται παράλληλα για τα προς το ζην, ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Καταφέραμε με βοήθεια να δημοσιεύσουμε την πρώτη beta έκδοση η οποία τρέχει ήδη στο Steam.

Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε τα γραφικά και τους εχθρούς και να προσθέσουμε επιπλέον περιβαλλοντικές αποστολές όπως η δενδροφύτευση. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας, μιας και δεν είμαστε μεγάλη εταιρεία ή μεγάλη ομάδα ανθρώπων, ζητάμε τη στήριξη των gamers που απολαμβάνουν τέτοιου είδους παιχνίδια επιβίωσης-shooting με το να προμηθευτούν το παιχνίδι και να αφήσουν την αξιολόγηση τους (review) που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

🎮 Προμηθεύσου το παιχνίδι ⇨ TRASHMORFERS

Υ.Γ: Τσεκάρετε το manual από τη σελίδα του παιχνιδιού στο steam για όλες τις δυνατότητες

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal