«Where's my Helmet?» - Το παιχνίδι που κοστίζει 8,79€, εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

«Where's my Helmet?» - Το παιχνίδι που κοστίζει 8,79€, εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Το «Where's my Helmet?» είναι ένα platform παιχνίδι εμπνευσμένο από τα κλασικά αγαπημένα παιχνίδια του παρελθόντος. Με πρωτότυπους μηχανισμούς παιχνιδιού, σε καλεί να αναπτύξεις διαφορετικές στρατηγικές για να προχωρήσεις σε κάθε επίπεδο, μέσα σε έναν διασκεδαστικό κόσμο με Σκανδιναβική θεματολογία.

Σε αυτό το παιχνίδι, παίρνεις τον έλεγχο του Άξελ, ενός ήρωα οπλισμένου με δύο τσεκούρια. Χρησιμοποίησέ τα με σύνεση, γιατί δεν είναι ανεξάντλητα! Περίμενε λίγο για να «ξαναγεμίσουν» πριν τα ξαναρίξεις. Χρησιμοποίησε τα τσεκούρια σου ως όπλα για να αντιμετωπίσεις εχθρούς, ή ως εργαλεία για να σκαρφαλώσεις και να ξεπεράσεις διάφορα εμπόδια και γρίφους.




Το παιχνίδι κοστίζει κανονικά 8,79€ (μέσω του Steam) ενώ εσύ μπορείς να το αποκτήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από το indiegala, προφανώς για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αφού δεν αναφέρεται πότε λήγει η προσφορά. Οπότε, κάνεις έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα του Indiegala, και βάζεις στη συλλογή σου το παιχνίδι άμεσα! 

Πάρε το παιχνίδι: «Where's my Helmet?» 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal