Ashampoo Home Design - Το πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζεις το σπίτι σου, από 50€ εντελώς δωρεάν

Το πρόγραμμα που σχεδιάζει σπίτι από 50€ εντελώς δωρεάν

Με το Ashampoo Home Design θα μάθεις πόσο εύκολος και καινοτόμος μπορεί να είναι ο σχεδιασμός του σπιτιού. Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να εισαγάγεις και να επεξεργαστείς εκατομμύρια τρισδιάστατα αντικείμενα και να κάνεις τα οράματά σου πραγματικότητα. 
Έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάσεις φωτοβολταϊκά συστήματα και εικονικά δωμάτια με μια μεγάλη ποικιλία επίπλων και διακοσμήσεων. Το Ashampoo Home Design σε απαλλάσσει από τα περίπλοκα μαθηματικά, ώστε να μπορείς να επικεντρωθείς πλήρως στο σχεδιασμό. Με λίγα λόγια, μπορείς να σχεδιάσεις το σπίτι σου από το μηδέν!

Αυτό το πρόγραμμα δεν θα το παρουσιάζαμε για το λόγο ότι είναι εμπορικό, δηλαδή επί πληρωμή. Τα καλά νέα όμως λένε ότι αυτή τη στιγμή και για 4 ημέρες ακόμα, μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή σου και να το χρησιμοποιήσεις για πάντα. Το λογισμικό κανονικά κοστίζει 50€ και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει δικό σου. 

Η προσφορά γίνεται μέσω του sharewareonsale όπου θα χρειαστεί να δώσεις email για να κάνεις δωρεάν εγγραφή και να σου στείλει το link με το κλειδί ενεργοποίησης ώστε να κατεβάσεις το πρόγραμμα. Αν δεν θέλεις να δώσεις το κανονικό σου email, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προσωρινό, όπως αυτό που παρουσιάσαμε σε παλιότερο άρθρο: Email μίας χρήσης.

Πάρε την προσφορά: Ashampoo Home Design

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal