BS.Player - Δωρεάν πρόγραμμα για αναπαραγωγή βίντεο και ήχου με ενσωματωμένη αναζήτηση υπότιτλων

Από τους καλύτερους δωρεάν multimedia players

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (βίντεο-ήχος), το οποίο μπορεί και αναπαραγάγει όλα τα δημοφιλή format βίντεο και ήχου. Επίσης αν σου λείπει κάποιος κωδικοποιητής βίντεο-ήχου, το BS.Player αναλαμβάνει να τον κατεβάσει. 

Από τα δυνατότερα χαρτιά του BS.Player είναι η δυνατότητα αναζήτησης και κατεβάσματος υποτίτλων για ταινίες και σειρές, και αυτό το κάνει αυτόματα και χωρίς πολλά πολλά μιας και συνεργάζεται με μεγάλες databases υποτίτλων. Τελευταία, εμφανίστηκε και έκδοση για Android συσκευές, οπότε μια ακόμα λύση για όλους εσάς που βλέπετε ταινίες μέσα από τις κινητές σας συσκευές.

Το πρόγραμμα διατίθεται και σε Pro έκδοση, δηλαδή πληρωμένη. Φυσικά σου προτείνω τη δωρεάν έκδοση η οποία κάνει μια χαρά την δουλειά της.  Αν και δεν αναβαθμίζεται συχνά, το BS.Player τρέχει απροβλημάτιστα σε όλες τις εκδόσεις των Windows και φυσικά έχει γίνει το βασικό πρόγραμμα αναπαραγωγής multimedia αρχείων στον υπολογιστή μου. 

Έκδοση: 2.77
Μέγεθος: 10.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android
Κατασκευαστής: bsplayer
Πηγή: bsplayer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram