[How to]: Πως να επαναφέρεις τον κωδικό του Gmail σου

Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης στο Gmail
Αν είσαι από αυτούς που έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης στο email τους και συγκεκριμένα στο Gmail, μην αγχώνεσαι και ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα για να το επαναφέρεις.

1ο Βήμα

Πήγαινε σε αυτή την σελίδα: Σελίδα επαναφοράς της Google και στο κενό πεδίο διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάλε το gmail σου, πχ. email@gmail.com και πάτησε συνέχεια.

2o Βήμα

Στην επόμενη οθόνη σε παροτρύνει να πληκτρολογήσεις τον τελευταίο κωδικό που θυμάσαι. Βέβαια και εφόσον το ξέραμε, δεν θα βρισκόμασταν εδώ για να κάνουμε την διαδικασία. Οπότε, πατάμε το δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης.


3ο Βήμα

Στην επόμενη οθόνη, στον δικό μας λογαριασμό, έχει μια επιλογή επαναφοράς του κωδικού μέσω άλλης διεύθυνσης. Αυτό γίνεται, διότι όταν φτιάξαμε αυτόν τον λογαριασμό, δηλώσαμε ότι σε περίπτωση που χάσουμε τον κωδικό να μας το γνωστοποιήσει σε άλλο email. Εσείς, μπορεί να έχετε δώσει ακόμα και τηλέφωνο για επιβεβαίωση, οπότε καλό είναι να το πληκτρολογήσετε και θα σας σταλεί SMS με τον κωδικό. Υπάρχει, ακόμα ένας τρόπος επιβεβαίωσης με την ερώτηση ασφαλείας. Αν το θυμάστε, κάντε αυτό το βήμα. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram