«Η Επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς» - Δωρεάν το τελευταίο βιβλίο με τις ιστορίες του πασίγνωστου ντετέκτιβ

Δωρεάν το τελευταίο βιβλίο για τον Σέρλοκ Χολμς


Το 1893 ο Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ στο βιβλίο του «Η τελευταία υπόκλιση» αποφασίζει να θέσει τέλος στη ζωή και τις περιπέτειες του σπουδαιότερου ντετέκτιβ στην αστυνομική λογοτεχνία, βάζοντας τον εξπέρ του εγκλήματος, δόκτορα Μοριάρτυ, να δολοφονήσει τον μοναδικό Σέρλοκ Χολμς, ρίχνοντάς τον από τη χαράδρα Ρέισενμπαχ των Ελβετικών Άλπεων.

Δέκα χρόνια μετά (1903) και κάτω από την αφόρητη πίεση των πρωτοφανών αντιδράσεων των φανατικών αναγνωστών των περιπετειών του θρυλικού ντετέκτιβ, ο Κόναν Ντόυλ εκδίδει τελικά την «Επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς», όπου στις σελίδες του τόμου αυτού ο ιδιοφυής διώκτης του εγκλήματος ξαναζωντανεύει, εμφανίζεται για τελευταία φορά και εξιχνιάζει δεκατρία μυστηριώδη εγκλήματα.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν υπό το καθεστώς Public Domain, που σημαίνει ότι ένα βιβλίο ελευθερώνεται από τα δικαιώματα που το διέπουν, όταν περάσουν 70 χρόνια από τον θάνατο του συγγραφέα.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 7.2 MB
Σελίδες: 453
Συγγραφέας: Άρθουρ Κόναν Ντόυλ
Πηγή: 24grammata.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram