ΜusOpen - Κατεβάστε δωρεάν και νόμιμα όλη τη κλασική μουσική και τις παρτιτούρες της



Το MusOpen είναι ο παράδεισος των φίλων της κλασικής μουσικής! Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα όλους τους κλασικούς συνθέτες όπως Μπαχ, Μπετόβεν, Σούμπερτ, Μότσαρτ, Μποροντίν και άλλους, να ακούσετε online την μουσική τους αλλά και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν παρτιτούρες από τα έργα τους.

Παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης της μουσικής που θέλετε, ανά συνθέτη, ερμηνευτή/οργανοπαίκτη, ανά χρονική περίοδο, όργανα κτλ. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αναζητήσετε και να κατεβάσετε δωρεάν τις παρτιτούρες.

Διαθέτει απίστευτη γκάμα κλασικής μουσικής που πραγματικά όρεξη να έχετε να ψάχνετε και να κατεβάζετε! Τονίζουμε, ότι όλα αυτά είναι εντελώς δωρεάν και νόμιμα, διότι τα πνευματικά δικαιώματα της κλασικής μουσικής δεν υφίστανται πλέον διότι έχουν παρέλθει 70 χρόνια από το θάνατο των δημιουργών τους.  

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και διαδικτυακό ραδιόφωνο που παίζει κλασικούς συνθέτες και μπορούμε να τους απολαύσουμε απευθείας από τον υπολογιστή μας ή μέσω των δωρεάν εφαρμογών για Android και iOS συσκευών. 

Η Ιστοσελίδα του MusOpen

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram