Toll Free GR: Οδηγός αποφυγής διοδίων Ελλάδας


Το tollfreegr.tk είναι ένα site που δημιουργήθηκε με σκοπό να διανείμει δωρεάν ένα PDF, που στην ουσία είναι ένα οδηγός παράκαμψης των διοδίων από Αθήνα προς Λαμία και το αντίστροφο. Εύκολο να το εκτυπώσετε ή να το έχετε στο κινητό πάντα μαζί σας στο αυτοκίνητο.

Το site, δεν είναι απλά διακοσμητικό αλλά μας ενημερώνει για κάθε νέα έκδοση του PDF προκύψει στο μέλλον και νέα που αφορούν τις εξελίξεις στα διόδια της χώρας.

Είναι πολύ εύχρηστος και ευκολονόητος οδηγός, αφού σας παρέχει οδηγίες με φωτογραφίες από τα επίμαχα σημεία που θα πρέπει να κάνετε τις παρακάμψεις. Τέλος, σας αναφέρει το συνολικό κόστος που θα γλυτώσετε αν ακολουθήσετε τις οδηγίες.  Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα διόδια στα οποία δίνονται οδηγίες παράκαμψης είναι τα παρακάτω:


  • Αποφυγή Διοδίων Αφιδνών
  • Αποφυγή διοδίων Θήβας
  • Αποφυγή διοδίων Τραγάνας
  • Αποφυγή διοδίων Λαμίας

Ο δημιουργός του συγκεκριμένου οδηγού αναφέρει:
Σκοπός του παρόντος οδηγού πέρα από την εξοικονόμηση χρημάτων είναι και η ανάδειξη του παραλογισμού της λογικής, βάσει της οποίας τοποθετήθηκαν οι σταθμοί των διοδίων στην εθνική οδό. 
Ας ελπίσουμε ότι θα επεκταθεί με περισσότερα σημεία ανά την Ελλάδα ώστε να γίνει ο πρώτος ολολκληρωμένος οδηγός παράκαμψης διοδίων στον Ελλαδικό χώρο! Πάντως σαν ιδέα «σκίζει» και νομίζω ότι θα το εκτιμήσουν αρκετοί!

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 34.6 MB
Σελίδες: 30
Συγγραφέας: tollfreegr.tk
Πηγή: tollfreegr.tk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: