XMedia Recode - Μετατρέπουμε τα πάντα από ήχο και βίντεο

Xmedia Recode - Δωρεάν μετατροπέας αρχείων ήχου και βίντεο


Το XMedia Recode είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλα τα γνωστά audio και video formats. Εκτός αυτού, μπορεί να ασχοληθεί και με τα Blu-ray και τα DVD και να τα μετατρέψει σε οποιοδήποτε φορμάτ, αρκεί να μην είναι προστατευμένα.

Με το XMedia Recode, μπορείς να κάνεις και ένα βασικό editing στα βίντεο σου, να ενσωματώσεις υπότιτλους αλλά και να εξάγεις μόνο τον ήχο!

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στο επίσημο site της εφαρμογής όπου υπάρχουν τρία διαφορετικά link για κατέβασμα του XMedia Recode. Χωρίζονται σε εκδόσεις για 64bit και 32bit Windows, σε εκδόσεις για παλιότερα συστήματα όπως Windows XP, και Vista, αλλά και μια ειδική έκδοση, την Portable (φορητή έκδοση), όπου μπορείς να την τρέξεις χωρίς να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή.   

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι διατίθεται μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα, οπότε, αν δυσκολεύεσαι με την αγγλική γλώσσα, θα είσαι σε θέση να το δουλέψεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Έκδοση: 3.5.7.3
Μέγεθος: 19 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Sebastian Dörfler
Πηγή: xmedia-recode.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal