«Μύθοι και αστερισμοί» - Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή για τους Αστερισμούς

Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή για τους Αστερισμούς


Το «Μύθοι και αστερισμοί» είναι μια δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές με Windows, κατασκευασμένη από τους δημιουργούς του «μικρού θησαυρού της Ελληνικής γλώσσας», που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του ουρανού και τους ελληνικούς μύθους, πάνω στους οποίους στηρίζονται οι ονομασίες τους.

Το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή δε χρειάζεται εγκατάσταση. Αφού το κατεβάσεις, αποσυμπιέζεις το αρχείο (εάν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης, σου προτείνουμε το 7zip) και κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο «Μύθοι και Αστερισμοί.exe».

Στο πρόγραμμα συγκεντρώνονται 43 συνολικά αστερισμοί οι οποίοι είναι: Αετός, Αίγα, Αιγόκερως, Ανδρομέδα, Αργώ, Άρκτος, Βέλος, Βοώτης, Γοργόνιο, Δελφίν, Δίδυμοι, Δράκων, Ζυγός, Ηνίοχος, Ηρακλής, Ηριδανός, Ιχθύες, Καρκίνος, Κασσιόπη, Κένταυρος, Κήτος, Κηφέας, Κόμη της Βερενίκης, Κόραξ, Κρατήρ, Κριός, Λαγώος, Λέων, Λύρα, Μέγας Κύων, Μικρός Κύων, Όφις-Οφιούχος, Παρθένος, Περσέας, Πήγασος, Στέφανος, Ταύρος, Τοξότης, Ύδρα, Υδροχόος, Φοίνιξ και Ωρίων. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: 6.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Εν Αθήναις
Πηγή: authorway.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal