Degoo - 100 GB δωρεάν με το καλημέρα, δεν το λες και κακό

δωρεάν 100 GB Cloud χώρος αποθήκευσης!


Η υπηρεσία Cloud storage (Online αποθήκευσης) με ονομασία Degoo, μας κάνει την χάρη και προσφέρει απλόχερα εντελώς δωρεάν 100 GB αποθηκευτικού χώρου. Διατίθεται για Windows, ΜacOS, Android και iOS συσκευές.

Τα καλά νέα δεν είναι μόνο αυτά. Αν έχετε φίλους, αρκετούς φίλους, μπορείτε να τους κάνετε invite για να εγγραφούν στην υπηρεσία και έτσι θα πάρετε 5 GB επιπλέον χώρο για κάθε εγγραφή! Τα invites μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 500 GB! Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν αξιοποιήσετε όλα τα invites, τότε θα έχετε δωρεάν συνολικό χώρο αποθήκευσης 600 GB!

Με το που μπείτε στην ιστοσελίδα του Degoo, θα πρέπει να δώσετε ένα email και ένα κωδικό ώστε να εγγραφείτε και αμέσως θα σας εμφανίσει τον installer της εφαρμογής ώστε να τον εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Αφού εγκαταστήσετε το Degoo, θα μπορείτε άμεσα, να ανεβάζετε τα αρχεία σας μέσω της εφαρμογής με ένα κλικ, όπως και με ένα κλικ να κατεβάζετε τα αρχεία που πήρατε Backup!

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε και την λειτουργία Shared που διατίθεται μέσω της web εφαρμογής, με την οποία μπορούμε να στείλουμε τεράστια αρχεία σε φίλους μας χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του degoo για να κάνετε εγγραφή.

Έκδοση: 1.0.2352
Μέγεθος: 984 KB (ο installer)
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS
Κατασκευαστής: Degoo Backup AB
Πηγή: degoo.com
Συντάκτης του άρθρου:  Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram