Flud - Η απόλυτη δωρεάν εφαρμογή για κατέβασμα torrent σε smartphones

κατεβασμα ταινίες και σειρές σε κινητά

Το Flud είναι η καλύτερη εφαρμογή κατεβάσματος torrent για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που μας επιτρέπει να ανοίξουμε magnet links και να κατεβάσουμε αρχεία χωρίς όρια στην ταχύτητα, κατευθείαν στη φορητή συσκευή μας. Ταυτόχρονα, αυτό κάνει και upload για να βοηθάμε τους υπόλοιπους χρήστες του p2p δικτύου.

Πέρα από το καλαίσθητο και απλό περιβάλλον η εφαρμογή διαθέτει ό,τι θα ήθελε και θα περίμενε κανείς από αυτή. Ρύθμιση προτεραιότητας σε περίπτωση που κατεβάζουμε πολλά αρχεία, επιλογή αρχείων για download, υποστήριξη μεγάλων αρχείων αλλά και υποστήριξη για torrent με πάρα πολλά αρχεία. Πολύ χρήσιμη είναι και η επιλογή για κατέβασμα μόνο όταν βρισκόμαστε σε Wi-Fi δίκτυο, για να μην ξοδεύουμε τα δεδομένα μας.

Με το Flud θα μπορέσετε να κατεβάσετε ταινίες, τα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς, διανομές του linux, τραγούδια, ebooks και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, απευθείας στο smartphone ή tablet σας, αρκεί βέβαια να έχετε βρει το κατάλληλο torrent αρχείο ή magnet link.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Delphi Softwares
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram