Hotukdeals - Το απόλυτο site να μην χάσεις καμία προσφορά της Black Friday


ολες οι προσφορές στα καταστήματα


Πριν περίπου ένα μήνα σας είχαμε παρουσιάσει μία ελληνική ιστοσελίδα, το lagonika.gr, που είχε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές που έτρεχαν στα καταστήματα. Το Hotukdeals θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πηγή έμπνευσης των "λαγωνικών", αφού και αυτό είναι μία κοινότητα καταγραφής των προσφορών σε διάφορα online και μη καταστήματα.

Η διαφορά του με το lagonika είναι πως πρόκειται για ένα site με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, άρα ένα μικρό ποσοστό των προσφορών του αφορούν μόνο τους κατοίκους αυτής της χώρας. Τα περισσότερα όμως αφορούν καταστήματα που στέλνουν κανονικά είδη ένδυσης, είδη τεχνολογίας, όπως βιντεοπαιχνίδια, κινητά και πολλά άλλα στην χώρα μας. Όπως και στην περίπτωση του ελληνικού site, έτσι και εδώ οι χρήστες ψηφίζουν και φέρνουν τις πιο "hot" προσφορές στην κορυφή του site, ενώ υπάρχει και δυνατότητα προβολής προσφορών για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: hotukdeals.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram