[How to]: Πρόσβαση σε μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες μέσω Android (Αλλαγή DNS)

πρόσβαση σε μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες  μέσω κινητού



Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενους οδηγούς ολοένα και περισσότεροι χρήστες θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αρκετές ιστοσελίδες, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν μπλοκαριστεί μέσω των παρόχων ίντερνετ. Αφού παρουσιάσαμε αρκετούς τρόπους για όσους θέλουν να παρακάμψουν τους παραπάνω περιορισμούς, μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, όπως η ρύθμιση εντός του Firefox, η χρήση του ενσωματωμένου VPN του Opera και η παρουσίαση του δωρεάν VPN για Google Chrome, αλλά μετά και τον αναλυτικό οδηγό μας περί αλλαγής DNS Server, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε και μία λύση για αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν ένα από αυτά τα site μέσω του κινητού -ή tablet- τους.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιάσουμε τον ευκολότερο τρόπο για αλλαγή DNS Server σε μία συσκευή Android, έτσι ώστε ακόμη και ο πιο απλός χρήστης να τα καταφέρει μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή που δημιούργησε πρόσφατα η Cloudflare, η οποία διατίθεται μέσω του Google PlayStore, και θα την βρείτε εδώ.

Αφού η εγκατάσταση ολοκληρωθεί, θα χρειαστεί να πατήσετε Skip μέχρι να εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη, όπου και θα βρείτε ένα μοναδικό κουμπί.



Μέσω αυτού μπορείτε να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε την χρήση του DNS της Cloudflare, το οποίο εκτός από τα προτερήματα που σας έχουμε αναφέρει, υπόσχεται ότι δεν πουλάει τα δεδομένα σας και ταχύτερη περιήγηση έως και 28%.


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram