Ζωντανά οι αγώνες Ελληνικού και Ξένου ποδοσφαίρου

οδηγός παρακολούθηση αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος link


UPDATE [03-6-2020]

Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα δούμε πως μπορείς να παρακολουθήσεις αθλητικούς αγώνες χωρίς να ψάχνεις για link κάθε φορά σε αμέτρητα websites. Αυτό θα γίνει μέσω της εφαρμογής Sport Zone, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση αγώνων σε υψηλή ποιότητα, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συχνές αποσυνδέσεις. Φυσικά, όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Μέσω του Sport Zone μπορείς να δεις ζωντανά αγώνες για τα περισσότερα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.α, όλων των διοργανώσεων, ανάμεσά τους και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος Super League. Η εφαρμογή διατίθεται για υπολογιστές (με λειτουργικό σύστημα Windows) και συσκευές Android (Smartphones, Tablets, TV Box).

• Για να την κατεβάσεις σε Windows αρκεί να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Archive κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Windows

• Για να την κατεβάσεις σε Android συσκευές, επισκέψου τη σελίδα του mediafire κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Android

Στο παρακάτω Screenshot βλέπουμε τις πρέπει να πατήσουμε για να κατεβάσουμε την έκδοση για Android.


Αγώνες ποδοσφαίρουΑφού κατέβει η εφαρμογή, τρέχεις το αρχείο εγκατάστασης και είσαι έτοιμος να δεις τον αγώνα της επιλογής σου.

Η διαδικασία θέασης είναι αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

• να επιλέξεις το άθλημα της αρεσκείας σου,πατώντας πάνω στο εικονίδιο του εκάστοτε αθλήματος. 
• αμέσως θα εμφανιστεί μία λίστα με όλους τους αγώνες που είναι live εκείνη τη στιγμή.
• Επιλέγεις τον αγώνα που θέλεις να παρακολουθήσεις και η αναπαραγωγή του ξεκινά άμεσα.

σ.σ: Αν θέλεις να δεις αγώνα που δεν έχει αρχίσει, θα χρειαστεί να κλείσεις και να ανοίξεις εκ νέου την εφαρμογή, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για ανανέωση της λίστας.

[Σημαντική ενημέρωση]

Η εφαρμογή λειτουργεί ΜΟΝΟ με συγκεκριμένη (παλιότερη) έκδοση του Flash Player (Adobe Air) που διαθέτουμε στον υπολογιστή μας. Μην κάνεις Update στην τελευταία έκδοση, ακόμα και να σου ζητηθεί. 
Άρα λοιπόν, άν έχεις το τελευταίο update του Adobe Air, απεγκαστέστησέ το και βάλε στη θέση του προηγούμενη έκδοση (31.0) όπου θα την βρείς κάνοντας κλικ εδώ
Αφού το κάνεις αυτό, θα είσαι πλέον έτοιμος να παρακολουθήσεις μέσω του Sport Zone απροβλημάτιστα τους αγώνες της επιλογής σου. Επαναλαμβάνω, αυτό μόνο για όσους έχουν την έκδοση για Υπολογιστές με Windows. 


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram