Unlisted Videos - Βλέπουμε «κρυφά» βίντεο στο YouTube

απαγορευμένα κρυφά βίντεο unlisted youtube

Την πρώτη φορά που πέσαμε πάνω στην ιστοσελίδα unlistedvideos.com η αλήθεια είναι πως τρομάξαμε. Εδώ και αρκετά χρόνια το YouTube επιτρέπει στους χρήστες του να ανεβάσουν unlisted βίντεο. Πρόκειται για βίντεο που δεν είναι διαθέσιμα για όλους, μέσω της απλής αναζήτησης, παρά μόνο σε όσους έχουν στα χέρια τους τον σύνδεσμο του βίντεο.

Το Unlisted Videos σπάει κατά κάποιον τρόπο τον παραπάνω περιορισμό. Πιο συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες "απαγορευμένα" βίντεο χωρίς να γνωρίζουμε από πριν τον σύνδεσμό τους. Εδώ δεν έχουμε μόνο μία απλή λίστα, αλλά κανονική μηχανή αναζήτησης, μέσω της οποίας μπορούμε να ψάξουμε για βίντεο που αφορούν συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ενός τυχαίου unlisted βίντεο, κάτι που μπορεί να σας απασχολήσει για αρκετές ώρες.


Όπως θα καταλάβατε η ιστοσελίδα μας αποδεικνύει πως στον κόσμο του διαδικτύου τίποτα δεν μένει "για πάντα κρυφό", πόσο μάλλον ένα απλό βίντεο με δημόσιο σύνδεσμο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αν θέλετε να "κρύψετε" ένα unlisted βίντεο από αυτή, αρκεί να προσθέσετε το "BLOCK UNLISTEDVIDEOS.COM" στην περιγραφή του.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: unlistedvideos.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram