Windows 98 Second Edition Service Pack 3.65 - Αρχείο εγκατάστασης όλων των ενημερώσεων για τα Win 98

αρχεία εγκατάστασης ενημερώσεων για Windows 98 Παλιούς υπολογιστές

 
Σήμερα θα παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερο "πακέτο" το οποίο απευθύνεται σε λίγους. Πρόκειται για το Service Pack 3.65 των Windows 98 SE, μία ιδιαίτερη συλλογή που φτιάχτηκε από φίλους των retro υπολογιστών.

Το Service Pack 3.65 ενημερώνει πλήρως τα Windows 98, προσθέτοντας αρκετούς νέους drivers για να αυξηθεί η συμβατότητά τους με όσον το δυνατόν περισσότερο σύγχρονο ή μη hardware. Για να το εγκαταστήσουμε, πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας έναν υπολογιστή που τρέχει ήδη τα Windows 98 Second Edition. Πριν την εγκατάσταση, λόγω της παλαιότητας του λειτουργικού, καλό θα ήταν να έχουμε κρατήσει backup, τα αρχεία μας και τον δίσκο εγκατάστασης του λειτουργικού. Αφού τελειώσουμε ο υπολογιστής μας με τα Windows 98 Second Edition θα αποκτήσει λίγη ακόμη ζωή.

Όπως ήδη αναφέραμε, πρόκειται για μία ιδιαίτερη ανάρτηση, που σίγουρα απευθύνεται σε συγκεκριμένη ομάδα των αναγνωστών μας. Περισσότερες πληροφορίες για το project, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έκδοση: 3.65
Μέγεθος: 119 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 98
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: techtalk.cc
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram