Dafont - Μία ιστοσελίδα με χιλιάδες δωρεάν γραμματοσειρές

πολλές γραμματοσειρές δωρεάν εγκατάσταση εικόνες

Το Dafont.com είναι μία πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα, ειδικά για όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με την επεξεργασία φωτογραφιών. Μέσα από αυτό, μπορούμε να βρούμε και να κατεβάσουμε χιλιάδες γραμματοσειρές στον υπολογιστή μας, εντελώς δωρεάν.
 
Η αναζήτηση μίας γραμματοσειράς είναι μία πολύ εύκολη και απλή διαδικασία στο Dafont. Ο χρήστης μπορεί να δει το κείμενο της επιλογής του γραμμένο με κάθε γραμματοσειρά, στο μέγεθος που θέλει. Έπειτα, αφού εντοπίσει μία γραμματοσειρά που του αρέσει, μπορεί είτε να την κατεβάσει είτε να ψάξει για περισσότερες που ανήκουν στον ίδιο σχεδιαστή ή είδος. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η δυνατότητα να φιλτράρουμε όσες γραμματοσειρές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για εμπορικούς σκοπούς. Τέλος, όπως είναι λογικό μπορούμε να δούμε τις πιο νέες γραμματοσειρές αλλά και τις πιο διάσημες.

Αφού κατεβάσουμε μία εφαρμογή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας της επιλογής μας. Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει μία γραμματοσειρά μέσα στα Windows, μπορεί να ακολουθήσει τον οδηγό μας για "Εγκατάσταση νέων γραμματοσειρών στα Windows 10".


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: dafont.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram