Goal Live Score - Γκολ και live ενημερώσεις για αγώνες από τα πρωταθλήματα και διοργανώσεις

δωρεάν εφαρμογή για σκορ σε κινητά ομάδες ελλάδα

Η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα goal.com έχει αναπτύξει μία πολύ αξιόλογη εφαρμογή live score για Android και iOS smartphone.

Μέσω του Goal Live Score έχουμε άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων από όλα τα πρωταθλήματα, ανάμεσά τους και το ελληνικό και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πέρα από την αγαπημένη σας ελληνική ή ξένη ομάδα, στο Goal Live Score θα έχετε ζωντανή ενημέρωση και για αγώνες εθνικών ομάδων.

Αφήνοντας την ενημέρωση για το σκορ, η εφαρμογή μάς ενημερώνει και για τα υπόλοιπα στατιστικά, όπως η κατοχή, οι φάσεις, η live βαθμολογία και πολλά ακόμη. Παράλληλα μας παρέχει πληροφορίες για την προϊστορία δύο ομάδων, αλλά και για την φόρμα τους στους τελευταίους αγώνες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ζωντανή περιγραφή ενός αγώνα, ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται σε αυτόν ακόμη και αν δεν μπορούμε να τον δούμε ζωντανά. Το Goal Live Score μπορείτε να το βρείτε μέσω των παρακάτω συνδέσμων στα Google Play Store και App Store, για Android και iOS συσκευές αντίστοιχα.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Goal.com
Πηγή:  Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram