Οι 15 καλύτεροι Android launchers για το 2021

δωρεάν android launchers

Ένας launcher είναι ίσως η πιο σημαντική εφαρμογή που έχουμε σε ένα Android smartphone, αφού αυτός είναι υπεύθυνος για την αλληλεπίδρασή μας με αυτό. Όλα τα Android smartphone έρχονται με προ-εγκατεστημένο ήδη έναν launcher, ωστόσο αρκετοί επιλέγουν να τον αντικαταστήσουν.

Σύνηθη αίτια της αλλαγής ενός launcher είναι η ταχύτητα, οι περιορισμοί στη παραμετροποίηση ή ίσως απλά να μην μας βολεύει ο launcher του κατασκευαστή, ακόμα και από περιέργεια. Παρακάτω θα δούμε τους καλύτερους Android launcher για το 2021. Για τον καθέναν υπάρχει αναλυτικό άρθρο του site μας, στο οποίο θα μεταφερθείτε μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου.

Η σειρά δεν είναι τυχαία, οι launcher έχουν τοποθετηθεί με την σειρά προτίμησης μας. Ωστόσο, οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, έτσι ο δικός σας «αγαπημένος» ίσως να βρίσκεται σε χαμηλότερη θέση.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram