Advanced Uninstaller Pro - Απίθανο δωρεάν εργαλείο για μαζική απεγκατάσταση προγραμμάτων

μαζική διαγραφή προγραμμάτων από υπολογιστή
 

Πρόσφατα χρειάστηκε να καθαρίσουμε ένα laptop φίλου από πολλά άχρηστα προγράμματα που είχε μέσα. Σίγουρα όλοι όσοι ασχολούμαστε λίγο παραπάνω έχουμε βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση. Ευτυχώς, ανακαλύψαμε ένα νέο -για εμάς- εργαλείο, το οποίο έκανε τη διαδικασία αρκετά πιο εύκολη και γρήγορη. Ο λόγος για το Advanced Uninstaller Pro, ένα πρόγραμμα με όνομα που εύκολα μπορεί κάποιος να παρεξηγήσει, αλλά λειτούργησε άψογα.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, πρόκειται για ένα πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Αφού το εγκαταστήσουμε μπορούμε να δούμε μία λίστα με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα στον υπολογιστή μας. Εδώ είναι η στιγμή που το Advanced Uninstaller Pro θα ξεχωρίσει, αφού μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποια προγράμματα θέλουμε να απεγκαταστήσουμε και έπειτα η διαδικασία να γίνει μαζικά! Πέρα από την απεγκατάσταση ενός προγράμματος, το Advanced Uninstaller Pro θα ψάξει και για κατάλοιπα του προγράμματος, όπως αρχεία ή και φακέλους, ενώ θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να διαγράψουμε καταχωρήσεις και από τη Registry των Windows.

Εκτός από τα παραπάνω το Advanced Uninstaller μας επιτρέπει να διαγράψουμε προγράμματα απευθείας όταν τα εντοπίζουμε, πατώντας δεξί κλικ πάνω στις συντομεύσεις τους

Αν και ο τομέας που κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα να ξεχωρίζει είναι η μαζική απεγκατάσταση προγραμμάτων, αυτό διαθέτει και άλλες δυνατότητες, όπως η επεξεργασία και η διαγραφή του ιστορικού από τους browsers που χρησιμοποιούμε, διαγραφή περιττών αρχείων και να επεηεργασια των πρόσθετων που έχουμε σε αυτούς . Επίσης, υπάρχει εργαλείο που βρίσκει διπλά αρχεία στον υπολογιστή μας, διαγράφει οριστικά ένα αρχείο χωρίς δυνατότητα επαναφοράς και άλλες μικρο-λειτουργίες. 

Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος επιτρέπει τη χρήση όλων των παραπάνω εργαλείων, με μόνο «πρόβλημα» την εμφάνιση του μηνύματος που μας παροτρύνει να αγοράσουμε την επί πληρωμή έκδοση.

Έκδοση: 13
Μέγεθος: 50 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Innovative Solutions
Πηγή: advanceduninstaller
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram