Γιατροί κατά του Εμβολιασμού VS Mad Scientist, σημειώσατε ΔΥΟ

Τσαρλατάνοι Γιατροί

Επειδή μαζί με τις επιστήμες, που μας αρέσουν και το δείχνουμε εδώ στο dwrean.net με τη νέα κατηγορία που δημιουργήσαμε γύρω από αυτή και την εκλαΐκευσή της, υπάρχουν αντίστοιχα και οι Τσαρλατάνοι της επιστήμης, οφείλουμε να ανεβάζουμε χρήσιμο υλικό που καταρρίπτει αντι-επιστημονικές παραφιλολογίες και πολλές φορές από «Γιατρούς» που επηρεάζουν πολύ κόσμο. 

Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος «Mad Scientist», που δεν ανεβάζει συχνά βίντεο αλλά όταν το κάνει έχει κάτι πολύ σημαντικό πει, σήμερα ασχολείται με την παραφιλολογία του εμβολιασμού κατά της Covid-19 που μαστίζει την κοινωνία μας και δη το διαδίκτυο, με πρώτο και καλύτερο τον «γιατρό» Δημήτρη Αντωνίου. 

Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται στο κανάλι του Mad:

«Επί ενάμιση χρόνο, παράλληλα με τη πανδημία της COVID-19, αντιμετωπίζουμε ένα πανδημικό κύμα ψευδοεπιστημονικής παραπληροφόρησης. Οι καφετζήδες της επιστήμης που άρχισαν να διακτινίζονται σε κάθε γωνιά του διαδικτύου είναι πάρα πολλοί για να χωρέσουν σε ένα βίντεο, οπότε θα εξετάσουμε τον κάθε ένα ξεχωριστά. 

Πρώτη στάση μας θα είναι ο Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος ενώ δηλώνει γιατρός οι δηλώσεις του δείχνουν ότι έχει διαβάσει μόνο τα περιεχόμενα απ' το βιβλίο βιολογίας γυμνασίου. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η γνώμη του κ. Αντωνίου για την COVID-19 και τα εμβόλια της νόσου

Πάμε λοιπόν να απολαύσουμε τον Mad Scientist στο 43λεπτο χρήσιμο βίντεο που απομυθοποιεί ακόμα έναν τσαρλατάνο:


 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram