«Μετρό Θεσσαλονίκης Countdown» - Δωρεάν app που μετρά αντίστροφα μέχρι την ολοκλήρωση του Μετρό

«Μετρό Θεσσαλονίκης Countdown»

Το Μετρό Θεσσαλονίκης είναι ένα υπό κατασκευή υπόγειο αστικό σύστημα μεταφοράς σταθερής τροχιάς στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι το πρώτο αυτόματο σύστημα μετρό, δηλαδή χωρίς οδηγούς, στην Ελλάδα. 

Η γραμμή Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός - Νέα Ελβετία (βασική γραμμή), καθώς και η προέκταση 25ης Μαρτίου - Μίκρα, βρίσκονται υπό κατασκευή. Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023 και να ξεκινήσει τη λειτουργία του, τους πρώτους μήνες του 2024, μετά από πολυετείς καθυστερήσεις, λόγω διακοπής των εργασιών κατά περιόδους (κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης), αλλαγών στον σχεδιασμό του έργου και, ακόμα περισσότερο, εκτεταμένων αρχαιολογικών ανασκαφών, αλλά και ο διαγωνισμός για την ανάδειξη φορέα λειτουργίας.

Σήμερα, για σένα που ανυπομονείς να δεις το Μετρό να χρησιμοποιείται πριν αποδημήσεις εις Κύριον, τα Appakia, τα οποία μας απασχόλησαν στο παρελθόν με ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές εφαρμογές (Νονός app και Tsougkra-to), δημιούργησαν την εφαρμογή «Μετρό Θεσσαλονίκης Countdown», μέσω της οποίας μπορείς να βλέπεις τον χρόνο που απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του Μετρό, αλλά και για τυχόν νέες αναβολές. Επίσης, βλέπεις και όλα τα «άκυρα» countdown που έφαγε στο παρελθόν. 

Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές και για να μη νευριάζεις με την αναμονή, ο δημιουργός της σκέφτηκε να σε καλμάρει παίζοντας Τζαζ μουσική όσο θα περιμένεις. Καλό ε; 

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 6.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 9+
Κατασκευαστής: appakia
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal