Χριστουγεννιάτικες προσφορές: Γνήσια Microsoft Office 2021 μόνο με 25€ από την Godeal24

Χριστουγεννιάτικες προσφορές από την Godeal24
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν περάσει προ πολλού και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη συναρπαστική Χριστουγεννιάτικη περίοδο των διακοπών. Μέσω του Godeal24, μπορείς να αποκτήσεις εφ' όρου ζωής γνήσιες σουίτες Microsoft Office και Windows λειτουργικά συστήματα. Οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Godeal24 σου προσφέρουν τα φθηνότερα ψηφιακά κλειδιά λογισμικού για λίγες ημέρες! 

Ενδεικτικά να πούμε ότι μέχρι τις 26/12, το Microsoft Office 2021 Professional Plus για Windows κοστίζει μόλις 25,25€ και το Microsoft Office 2021 Home & Business για Mac μόλις 49,25€, η χαμηλότερη τιμή που θα βρεις στο διαδίκτυο! 

Αν δεν είσαι επαγγελματίας, μπορείς να επιλέξεις το Office 2019 Pro που κοστίζει μόλις 22,25€. Ενώ οι χαμηλές τιμές είναι το κίνητρο για αγορά αυτών των λογισμικών, θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι η Godeal24 διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που απαντάει στις ερωτήσεις σου όλο το εικοσιτετράωρο! Επιπλέον, η εξαιρετικά γρήγορη παράδοση και οι οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα είναι όλες υπηρεσίες που μπορείς να απολαύσεις στο Godeal24! Πάμε να δούμε όλες τις προσφορές.


Microsoft Office  (χωρίς χρήση κουπονιού) 

Windows  (χωρίς χρήση κουπονιού)


Πακέτα προσφορών σε Windows μαζί με Office (με το κουπόνι: SGO62)


Επιπλέον Windows και Office λογισμικά (με το κουπόνι: SGO50)


Μαζικές πολλαπλές άδειες για Windows και Office (χωρίς κουπόνι)


Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές




Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal