Marvel's Guardians of the Galaxy - Το παιχνίδι κοστίζει 60€ αλλά εσύ θα το πάρεις ΤΖΑΜΠΑ

Marvel's Guardians of the Galaxy - free for ever

Σε έναν κόσμο που κυβερνάται από την αβεβαιότητα και την καταστροφή, μια ομάδα απρόβλεπτων ηρώων έρχεται στο προσκήνιο. Ο Peter Quill, γνωστός και ως Star-Lord, είναι ο ηγέτης των Guardians of the Galaxy, μιας ομάδας εξωγήινων που έχουν αφιερωθεί στην προστασία του γαλαξία. 
 
Παίρνεις τον ρόλο του Star-Lord και καλείσαι να οδηγήσεις τους Guardians σε μια σειρά από επικίνδυνες αποστολές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητές σου ως αρχηγός, πολεμιστής και διαπραγματευτής για να κρατήσεις την ομάδα ενωμένη και να πετύχεις τους στόχους σου.

Το Marvel's Guardians of the Galaxy είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που θα σε μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους, περιπέτειες και εκπλήξεις. Θα ανακαλύψεις νέους πλανήτες, θα συναντήσεις μοναδικά πλάσματα και θα ζήσεις μια αξέχαστη ιστορία.

Μάντεψε! Το παιχνίδι κοστίζει 60€ αλλά έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν μέσω της προσφοράς που κάνει η Epic Games. Γιαυτό λοιπόν, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και κάντο δικό σου: 

• Πάρε το παιχνίδι: Marvel's Guardians od the Galaxy

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal