Godeal24: Αυτές είναι προσφορές για να πάει καλά το 2024

Προσφορές σε Windows και Office

Η Godeal24 ξεκινάει την πρωτοχρονιάτικη διάθεση λογισμικών, όπου μπορείς να αποκτήσεις τα πιο πρόσφατα Microsoft Office και Λειτουργικά συστήματα (Windows 10/11) στη χαμηλότερη τιμή για το 2024! 

Για όσους θέλουν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, το Office 2021 Pro είναι απαραίτητο! Το να ξοδέψεις την αρχική τιμή των 439,99 δολαρίων δεν είναι έξυπνο, και αυτό διότι η Godeal24 διαθέτει ένα δια βίου Office 2021 Pro που πωλείται με 26,75€ και το Office 2021 Home and Business για Mac μόνο στα 49,89€! 

Η λήψη και η ενεργοποίηση από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft εξασφαλίζει ότι τα κλειδιά είναι γνήσια! Αν δεν θέλεις τα 2021, το Office 2019 Pro κοστίζει μόλις 23,56€. Μιλάμε για 90% κάτω από τη συνηθισμένη τιμή! Η Godeal24 εγγυάται ότι όλα τα κλειδιά είναι γνήσια! Μην ξεχνάς να ζητάς βοήθεια από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 24/7, εφόσον συναντήσεις προβλήματα! Πάμε να δούμε όλες τις προσφορές! 

Microsoft Office  (με το κουπόνι: SGO62

Windows  (με το κουπόνι: SGO50)


Πακέτα προσφορών σε Windows μαζί με Office (με το κουπόνι: SGO62)


Μαζικές πολλαπλές άδειες για Windows και Office (χωρίς κουπόνι)


Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές




Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal