Γνήσιο Office 2021 Pro σε απίστευτη τιμή - Μόνο 27,25€

Γνήσιο Office 2021 Pro σε απίστευτη τιμή - Μόνο 27,25€!

Πιστεύεις ακόμα ότι θα δυσκολευτείς να αγοράσεις γνήσιες σουίτες παραγωγικότητας σε πολύ χαμηλή τιμή και μάλιστα δια βίου; Με τη βοήθεια της Godeal24, τα γνήσια κλειδιά σε λογισμικά της Microsoft είναι στα χέρια σου! Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Εργατικής Πρωτομαγιάς της Godeal24, μπορείς να αγοράσεις ένα 100% γνήσιο κλειδί για Office 2021 Pro για μόνο 27,25€.  Επιπλέον, τα Windows 11 Pro κοστίζουν μόνο 13,25€.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας που παρέχει η Godeal24, αφού κατεβάσεις το λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο, χωρίς να ανησυχείς για την ασφάλεια σου - 100% εγγύηση γνησιότητας. Η Godeal24 παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7 και δωρεάν διά βίου after-sales service, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου για τυχόν προβλήματα.

Πάμε να δούμε τις προσφορές: 

Microsoft Office

Windows

Πακέτα προσφορών Windows & Office (με το κουπόνι: SGO62)

Επιπλέον εργαλεία της Microsoft (με το κουπόνι: SGO50)

Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές
Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal