Προσφορές σε γνήσια Office και Windows

Προσφορές σε Office και Windows

Ο ταχύτερος τρόπος για να βελτιώσεις τη ροή εργασιών σου και να προστατεύσεις τον υπολογιστή σου είναι να αποκτήσεις τα αυθεντικά Microsoft Office 2021 και Windows 11 Pro. Το Office 2021 Professional σου επιτρέπουν να παρακάμψεις την ταλαιπωρία της συνδρομής και να αποκτήσεις ισόβια πρόσβαση στα Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneNote και Teams. Πλέον, δεν χρειάζεται να ξοδεύεις πολλά για σουίτες γραφείου, επειδή η Godeal24 προσφέρει χαμηλού κόστους άδειες χρήσης σε προϊόντα της Microsoft! 

Για έναν υπολογιστή, το κλειδί Office 2021 Pro κοστίζει μόλις 27,25€. Με βάση την αρχή του «buy more save more», το πακέτο για 5 PCs για το Office 2021 Professional πέφτει στα 17,25€ ανά PC! Κάνε αναβάθμιση σε Windows 11 Pro με 13,25€ και εξοικονόμησε πάνω από 90% από την αρχική τιμή! Πάμε να δούμε όλες τις προσφορές! 


Microsoft Office

Windows

Πακέτα προσφορών Windows & Office (με το κουπόνι: SGO62)

Windows και Office με μαζικά κλειδιά

Επιπλέον εργαλεία της Microsoft (με το κουπόνι: SGO50)

Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές
Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal