[How to]: Καρφιτσώνουμε ιστοσελίδες στη γραμμή εργασιών των Windows

 
πως καρφιτσώνουμε ιστοσελίδες στη γραμμή εργασιών
 
Οι περισσότεροι έχουμε ήδη καρφιτσώσει στη γραμμή εργασιών κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούμε συχνά. Ένας browser, η εξερεύνηση αρχείων των Windows, το Outlook, το Excel αλλά και το εργαλείο αποκομμάτων είναι οι προσωπικές επιλογές μας. Σήμερα, θα δούμε έναν εύκολο τρόπο να προσθέσουμε ιστοσελίδες στη γραμμή εργασιών, ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτές.


Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ο Microsoft Edge, αφού συνεργάζεται άψογα με τα Windows 10. Έπειτα θα χρειαστεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα που θέλουμε να προσθέσουμε στην μπάρα των Windows.
 




Αφού την επισκεφθούμε θα πατήσουμε το κουμπί των ρυθμίσεων (αυτό με τις τρεις τελείες) και έπειτα θα πάμε στην επιλογή «Περισσότερα Εργαλεία» / «More tools». Στο νέο υπομενού θα επιλέξουμε «Καρφίτσωμα στη Γραμμή Εργασιών» / «Pin to taskbar».



Αυτό ήταν, πλέον το dwrean.net βρίσκεται στη γραμμή εργασιών των Windows. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να καρφιτσώσουμε το YouTube, το Facebook και οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα επιθυμούμε!





Αν πάλι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Microsoft Edge μπορείτε να φτιάξετε μία συντόμευση για την ιστοσελίδα στην επιφάνεια εργασίας σας και έπειτα με drag 'n drop να την προσθέσετε στη Γραμμή Εργασιών.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram