Godeal24: Οι καλύτερες πασχαλινές προσφορές σε Γνήσια Windows και Office

Φθηνά Windows 10 και Office 2021

Εάν εξακολουθείς να χρησιμοποιείς ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα ή μια παλαιότερη έκδοση του Office, ο υπολογιστής σου γίνεται λιγότερο ασφαλής και συμβατός με νεότερο λογισμικό. Στις μέρες μας, είναι ακόμα πιο σημαντικό να προστατεύεις τη συσκευή σου από απειλές στο διαδίκτυο. Τώρα είναι που πρέπει να προχωρήσεις στην αναβάθμιση σε Windows 11 ή Office 2021 Pro και να κάνεις τη διαφορά.  

Ευτυχώς, το επίσημο κατάστημα της Microsoft δεν είναι πλέον η μόνη σου επιλογή. Βασιζόμενοι σε έναν αξιόπιστο διανομέα όπως η Godeal24, και τις πασχαλινές προσφορές, μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να αγοράσεις πολλά αυθεντικά προϊόντα. Το κατάστημα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσεις φθηνά τα Windows 11, τα Windows 10 ή το MS Office 2021.

Με το Godeal24, απόκτησε μια δια βίου άδεια χρήσης για το Office 2021 Pro με μόλις 24,25 ευρώ ή μια γνήσια άδεια χρήσης για τα Windows 10 Pro με μόλις 7,25 ευρώ. Επιπλέον, επωφελήσου από την προσφορά που λήγει σύντομα και απόκτησε τα Windows 11 Pro μόνο με 10,25 ευρώ!

Εξοικονόμησε επιπλέον χρήματα σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων προϊόντων και απόλαυσε ακόμη περισσότερες εκπτώσεις αγοράζοντας το πακέτο Windows μαζί με τα Office. Η άδεια χρήσης του MS Office 2021 διατίθεται με μόλις 13,05€ ανά PC, σε σύγκριση με την επίσημη τιμή των 439,99€, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να εξοικονομήσεις περισσότερο από 90%!

Μεμονωμένες άδειες για Windows και Office

Πακέτα για Windows και Office σε εκπληκτικές τιμές

Επιπλέον προσφορές σε χρήσιμα εργαλεία

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?


Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com

Συντάκτης του άρθρου
: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal