Godeal24: Office 2021 εφ' όρου ζωής από 13,05€, και γνήσια Windows από 6,12€

Προσφορές σε Office 2021 και Windows 11
Μπορείς να αγοράσεις την έκδοση του Microsoft Office 2021 Pro Plus με μόλις 13.05€ ανά PC μέσω του Godeal24! Είναι αλήθεια ότι το Godeal24 σού προσφέρει τα γνήσια Office και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα και προπάντων εντελώς ΝΟΜΙΜΑ. 

Το Microsoft Office πωλείται κυρίως ως συνδρομητικό πακέτο με ονομασία Microsoft 365. Στην πραγματικότητα, το ετήσιο συνδρομητικό πακέτο του Microsoft 365 κοστίζει περισσότερο από την αγορά του Microsoft Office 2021. Το καλύτερο είναι ότι, μόλις εξαργυρώσεις το κλειδί σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πάντα χωρίς συνδρομές. 

Η Godeal24 είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων λογισμικού για υπολογιστές. Τα προϊόντα που πωλούνται είναι ασφαλή και αξιόπιστα. Εάν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης θα σε βοηθήσει να το λύσεις εντελώς δωρεάν και προπάντων 24/7. 

Πάμε να δούμε μερικές εκπληκτικές προσφορές στα Office


Παρόλο που ο επίσημος ιστότοπος της Microsoft δεν πωλεί πλέον ψηφιακές άδειες χρήσης των Windows 10, μπορείς ακόμα να αγοράσεις ένα ασφαλές και γνήσιο κλειδί για Windows 10 Professional στο Godeal24 για 7,25€, και μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις σε Windows 11 Professional εντελώς δωρεάν! 

Πάμε να δούμε τις προσφοράρες σε Windows 10 και Windows 11


Συνδυαστικά Πακέτα προσφορών


Διάφορα Χρήσιμα εργαλεία για το PC


Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal