Καλοκαιρινές Προσφορές: Windows 10 με 6.12€ και Office 2021 με 13.05€

Καλοκαιρινές Προσφορές: Windows 10 με 6.12€ και Office 2021 με 13.05€
Όταν αγοράζεις έναν νέο υπολογιστή, η απόκτηση ενός γνήσιου λειτουργικού συστήματος Windows είναι η πρώτη σου επιλογή. Πολλοί χρήστες επιλέγουν το δωρεάν αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΟ κατέβασμα των Windows, το οποίο είναι επικίνδυνο και μπορεί να αποβεί μοιραίο, αφού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι φορτωμένο με malware και διάφορος ιούς, με αποτέλεσμα οι προσωπικές σου πληροφορίες όπως και οτιδήποτε κάνεις στον υπολογιστή σου μπορεί να υποκλαπεί από τους επιτήδειους. 

Τώρα, η Godeal24 σου προσφέρει γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows σε προνομιακή τιμή. Η Godeal24 τα αγοράζει από εταιρείες που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον και τα μεταφέρει σε ιδιώτες. Η Godeal24 κατανοεί το «ιστορικό» κάθε άδειας που πωλεί, έτσι ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα.

Μπορείς να αποκτήσεις τα Γνήσια Windows 10 μόνο με 6,12€ κατά τη διάρκεια των Καλοκαιρινών Εκπτώσεων! Από κει και πέρα, η Microsoft υποστηρίζει τους χρήστες των Windows 10 για δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11!
Οι άδειες που αγοράζεις από την Godeal24 δεν υπόκεινται σε περιορισμούς συνδρομής, οπότε τ΄ αγοράζεις μια φορά και τα έχεις για πάντα! 

Από την άλλη, έχουμε και τα τελευταία  Office 2021 Pro, που στον επίσημο ιστότοπο της Microsoft κοστίζουν 439,99 δολάρια, και στην καλοκαιρινή προσφορά της Godeal24, είναι διαθέσιμα μόνο με 24,25€! Αν τα αγοράσεις και σε πακέτο για 5 υπολογιστές, η τιμή πέφτει στα 13,05€ ανά υπολογιστή!

Προσφορές σε Microsoft Office (2016/2019/2021)


Προσφορές σε Windows 10 και Windows 11


Συνδυαστικά Πακέτα προσφορών (βάζοντας τον κωδικό κουπονιού SGO62)

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal