Godeal24 - Τρελές καλοκαιρινές προσφορές σε Windows και Office

Τρελές καλοκαιρινές προσφορές σε Windows και Office
Πολλοί άνθρωποι που πρέπει να αναβαθμίσουν το σύστημά τους ή θέλουν μια αξιόπιστη και σύγχρονη σουίτα γραφείου, πηγαίνουν, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο αξιόπιστο Godeal24, αφού αποθαρρύνθηκαν βλέποντας τις επίσημες τιμές της Microsoft. 

Μέσα από τις προσφορές της Godeal24, βλέπουμε τρομερές ευκαιρίες όπως είναι τα γνήσια Microsoft Office 2021, τα οποία κοστίζουν μόλις 24,25€, και αν πάρεις το πακέτο των πέντε αδειών χρήσης, η τιμή πέφτει στα 13.05€ ανά υπολογιστή. 

Επίσης, με μια αγορά των Windows 10 Pro, με μόλις 7,25€, θα θέλεις να αγοράσεις και άλλες τρεις άδειες για να τις κάνεις δώρο σε φίλους και γνωστούς! Μην ξεχνάς, ότι τα Windows 10 μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 11, εντελώς δωρεάν. 

Φυσικά, μην ξεχάσεις το πακέτο προσφορών (Windows με Office μαζί), που με το εκπτωτικό κουπόνι, οι τιμές είναι για να ντρέπεσαι να το αγοράσεις!  Θα νομίζεις ότι τους κλέβεις στην κυριολεξία. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η Godeal24 διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και 24/7  διαθέσιμη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να διασφαλίσει ότι οι αγορές σας θα είναι απροβλημάτιστες.

Πάμε να δούμε τις προσφορές. 

Προσφορές σε Windows 10 και Windows 11


Προσφορές σε Microsoft Office (2019-2021)


Πακέτα προσφορά για Windows και Office (με τον κωδικό SGO62)


Άλλα χρήσιμα εργαλεία και λογισμικό



Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. 

Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal