Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για το καινούριο σου PC ή μετά το format

Τα δωρεάν προγράμματα που πρέπει να βάλεις μετά το φορμάτ

[update: 27/03/2023]

Έκανες format αλλά δεν ξέρεις ποια από όλα τα προγράμματα να διαλέξεις; Βαριέσαι να ψάξεις όλο το site; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εδώ θα σου δείξω μία πλήρη λίστα προγραμμάτων που μπορείς να εγκαταστήσεις μετά από format ή σε ένα καινούριο PC.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζομαι προσωπικά είναι ένα antivirus, πριν αρχίσω να επισκέπτομαι οποιαδήποτε σελίδα (ποτέ δεν ξέρεις που παραμονεύει ο κίνδυνος).
Σου συστήνω το ενσωματωμένο της Microsoft, το Windows Defender. Πολύ ελαφρύ και βαθμολογήθηκε ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα προστασίας.

Παρακάτω, σου έχω ετοιμάσει μία λίστα για να μη σε κουράζω με πολλά λόγια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις πάνω στο όνομα του προγράμματος και θα σε μεταφέρει στο αντίστοιχο άρθρο που γράψαμε για να το αξιολογήσεις και φυσικά να το κατεβάσεις.


Tip: Επίσης, όταν τελειώσεις με το φορματ, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το Driver Booster για να ελέχξεις όλους τους drivers του υπολογιστή σου, ούτως ώστε να τους έχδεις φρέσκους και ενημερωμένους. 



Και επειδή ως γνωστόν, όταν υπάρχουν πολλές ιδέες είναι και καλύτερα, μπορείς να μας προτείνεις κάποια εναλλακτικά προγράμματα ή κάποια κατηγορία που θεωρείς σημαντική για να την προσθέσουμε. Για να το κάνεις, στείλε μας ένα email κάνοντας κλικ εδώ.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal