Νωρίτερα από την Black Friday, εξαιρετικές προσφορές σε διάσημα λογισμικά

Προσφορές σε windows και Office
Η Black Friday πλησιάζει γρήγορα και με την αφθονία προσφορών που αναμένονται σε κάθε μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να αξιοποιήσεις στο έπακρο το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, σε θέματα γραφείου και λειτουργικού συστήματος, όπως επίσης και σε χρήσιμο λογισμικό. 

Η τελευταία έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft, το Office 2021 Professional Plus, κοστίζει μόνο 25,11€, με αποτέλεσμα να εξοικονομείς πάνω από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft που είναι 439,99€. Αν αγοράσεις πολλαπλά Office 2021, τότε τα έχεις με μόλις 15,02€! Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι για την τελευταία έκδοση, το Office 2019 είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή.

Το Office 2019 Professional Plus κοστίζει μόνο 22,25€! Το Godeal24 είναι μια ασφαλής πλατφόρμα πώλησης λογισμικού, και το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσεις το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης, και στη συνέχεια να το κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του λογισμικού και να το ενεργοποιήσεις με τον κωδικό που έχεις λάβει, έτσι ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείς να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο!
Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της χρήσης, η Godeal24 παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και υπόσχεται ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

Πάμε να δούμε τώρα όλες τις προσφορές από την Godeal24

Office και Windows (χωρίς χρήση κουπονιού)

Πακέτα προσφορών σε Windows μαζί με Office (με το κουπόνι: SGO62)

Επιπλέον Windows και Office λογισμικά (με το κουπόνι: SGO50)

Διάφορα χρήσιμα εργαλεία για υπολογιστές

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές
Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal