Γιατί να πληρώνεις; Δωρεάν λογισμικά για κάθε εργασία

Γιατί να πληρώνεις; Δωρεάν λογισμικά για κάθε εργασία

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε τα πλεονεκτήματα του δωρεάν λογισμικού έναντι του εμπορικού. Σήμερα, θα κάνουμε μια προσπάθεια αντιστοίχισης των παραπάνω, δηλαδή θα βάλουμε σε έναν πίνακα διάφορα εμπορικά προγράμματα και δίπλα τα αντίστοιχα δωρεάν ομοειδή τους. 

Νομίζω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε αυτή τη λίστα με συγκεντρωμένο λογισμικό από διαφορετικές κατηγορίες. Στα δωρεάν λογισμικά, υπάρχουν links όπου μπορείς να κάνεις κλικ στην ονομασία τους και να οδηγηθείς στο αντίστοιχο άρθρο για να το κατεβάσεις. Πάμε να δούμε τον πίνακα:
 
Εμπορικό λογισμικό Δωρεάν Λογισμικό Κατηγορία
Microsoft Office Libre Office Σουίτα Γραφείου
Adobe Photoshop Gimp Επεξεργασία Εικόνας
Final Cut Pro DaVinci Resolve Επεξεργασία Βίντεο
Ableton Live Audacity Επεξεργασία Ήχου
Windows Linux (Lubuntu) Λειτουργικό Σύστημα
Microsoft Visio Diagrams net Δημιουργία Διαγραμμάτων
Quick Books GnuCash Διαχείριση οικονομικών
MATLAB Octave Μαθηματικά
Autodesk AutoCAD LibreCAD Σχέδιο
Adobe Illustrator InkScape Διανυσματικά γραφικά
Norton Windows Defender Antivirus


Επομένως, υπάρχουν λογισμικά που είναι δωρεάν και αξίζει να τα δοκιμάσεις, ακόμα και να τα ενσωματώσεις στην επιχείρησή σου, με αποτέλεσμα να γλιτώσεις αρκετά χρήματα. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο σε επιχειρήσεις αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να μην ξοδέψουν χρήματα για να κάνουν μοντάζ σε ένα οικογενειακό βίντεο από τις διακοπές τους.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal