Προσφορές Godeal24 - Πάρε εφ' όρου ζωής Microsoft Office 2021 μόνο στα 27.25€

Προσφορές Godeal24 - Πάρε εφ' όρου ζωής Microsoft Office 2021 μόνο στα 27.25€

Τα προγράμματα που βγάζει η Microsoft είναι όντως πολύ χρήσιμα για τη δουλειά ή το σπίτι σου. Όμως, ξέρεις πόσο ακριβά μπορούν να γίνουν; Αν πάρεις απευθείας τα Windows 11 Pro από τη Microsoft, θα σε κοστίσει 200 δολάρια! Και αν θες και το Office 2021, τότε κοιτάμε για άλλα 440 δολάρια, που σίγουρα θα στεναχωρήσουν την τσέπη σου!

Εδώ έρχεται το Godeal24 για να σώσει εσένα και το πορτοφόλι σου! Με τις προσφορές της Γιορτής της Μητέρας του Godeal24, το Office 2021 Pro για πάντα είναι τώρα στην απίστευτη τιμή των 27.25€! Αυτό σημαίνει πάνω από 90% έκπτωση από την αρχική τιμή. Και δεν σταματάει εδώ: Το Office 2021 Professional για 5 υπολογιστές είναι στα 22.60€ η κάθε άδεια! 

Φυσικά, για να τρέξει τέλεια το Office 2021 χρειάζεσαι και το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα - τα ολοκαίνουργια Windows 11 Pro στα 13.25€. Η προσφορά λήγει σύντομα, οπότε κάνε την παραγγελία σου τώρα για να μην χάσεις αυτές τις απίστευτες τιμές. 

Microsoft Office

Windows

Πακέτα προσφορών Windows & Office (με το κουπόνι: SGO62)

Windows και Office με μαζικά κλειδιά

Επιπλέον εργαλεία της Microsoft (με το κουπόνι: SGO50)

Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή

Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές
Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal